Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ik kan het niet loslaten!

over piekeren, perfectionisme en slapeloze nachten

Heijningen-Steenbergen, Annemarie van

Prijs: € 15,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023920281
Auteur(s) : Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Gezondheid
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : Juni 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 215 x 135 x 16 mm
Gewicht : 266 gram
Beschrijving

In Ik kan het niet loslaten beschrijft Annemarie hoe ze destijds vastliep in perfectionisme en controledrang. Haar verhaal gaat over de keerzijde van een te groot verantwoordelijkheidsgevoel, haar jarenlange slaapstoornis en de moeizame weg naar genezing.
Annemarie stelt kritische vragen, niet alleen aan zichzelf maar ook aan God. Een eerlijke worsteling, met als ondertoon: 'Ik laat U niet los, voordat U mij hebt gezegend.'

Dit boek bevat, naast veel praktische en pastorale handvatten, ook psychologische adviezen en zelfhulptips van Kees Roest (psychotherapeut bij Eleos en auteur van o.a. Niets moet, alles mag).

Dit boek is een must have voor slechte slapers – en eveneens voor 'moeilijke loslaters', voor mensen die worstelen met prestatiedrang en een lage zelfwaarde. Een boek dat je - anders dan bij veel andere zelfhulpboeken – in één adem uitleest en je helpt sterker en stabieler in het leven te staan.

'Een kwetsbaar, ontroerend, humoristisch en eerlijk boek dat herkenning oproept en handvatten biedt, niet alleen voor mensen met slaapstoornissen.' – Mirjam van der Vegt, schrijver, spreker en trainer

Velden met een * zijn verplicht