Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Samen genieten POD

gids voor groei in je seksuele relatie

Wagenaar, Piet

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023909880
ISBN : 9023909887
Auteur(s) : Wagenaar, Piet
Taal : Nederlands
Onderwerp : Seksualiteit
Categorie : Gezin en Opvoeding
Uitgever : VBK Media
Verschenen : Augustus 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 225 x 145 x 18 mm
Gewicht : 312 gram
Beschrijving

Een openhartig boek dat man en vrouw wil leren genieten van intimiteit.

Uit onderzoek blijkt dat seksualiteit voor een belangrijk deel de kwaliteit van een relatie bepaalt. Een goede seksuele relatie in een huwelijk is daarom belangrijker dan veel mensen denken. Maar wat is een goede seksuele relatie en wat kun je daar als man en vrouw aan doen? Dit boek beschrijft op open en eerlijke wijze hoe seksualiteit zich ontwikkelt bij een christelijk echtpaar in de loop van hun huwelijksleven, en hoe het kan worden verbeterd.

Daarbij komen veel zaken aan de orde. Wat verwachten mensen stellen die geslachtsgemeenschap uitstellen tot na de dag van hun huwelijkssluiting? Wat als die verwachtingen niet uitkomen? Seks is niet iets vanzelfsprekends maar iets dat je moet leren. Wat valt er dan te leren? Hoe kan het beter, hoe kunnen weerstanden worden overwonnen, hoe krijgen man en vrouw een realistisch beeld van hun eigen seksualiteit en van die van hun partner? De Bijbel waarschuwt uitdrukkelijk tegen buitenechtelijke seksualiteit. Maar hoe slagen man en vrouw erin hun seksuele relatie spannend te houden?

En kan er nog sprake zijn van een seksueel genieten van elkaar op oudere leeftijd? Met de bespreking van al deze vragen en andere wil dit boek een gids zijn voor echtparen die samen zoeken naar een goede seksuele relatie.


De medewerkers aan dit boek zijn alle werkzaam bij Eleos, instelling voor gereformeerde geestelijke gezondheidszorg, en betrokken bij een ontwikkelingsproject seksuologische hulpverlening. Hoewel zij schrijven vanuit hun ervaring als hulpverlener, richten zij zich in de eerste plaats op de niet-problematische kanten van seksualiteit. Met het boek willen zij een bijdrage leveren aan het voorkomen van seksuele problemen. Vooral willen zij bereiken dat de seksuele relatie van echtparen die leven vanuit een bijbels referentiekader verrijkt.

Velden met een * zijn verplicht