Dit boek bevat alle gerechten die je van een Frans kookboek verwacht, alleen nu zoals culinair talent Rachel Khoo ze ziet. Deze Britse Amelié van de keuken tovert met kleine tiwst Franse klassiekers om tot de meest spannende gerechten, zoals to-die-for Croque Madame muffins of de verrukkelijke Provençaalse kip met lavendel en citroen.
Rachel biedt recepten voor elk moment: van alledaagse gerechten als omelette Pipérade, zomerse picknicks of le goûter (vieruurtjes), tot aan feestelijke vriendendiners met klassieke desserts als crème brûlée en tarte tartin. Met dit boek bewijst Rachel dat de échte Franse gerechten thuis worden gekookt. Waar ter wereld je ook woont, of hoe groot je keuken ook is...
Bienvenue à Chez Rachel!
Over Rachel Khoo
Na een designstudie in Londen lokte Rachels passie voor patisserie haar naar Parijs. Als ware food creative geeft Rachel inmiddels workshops over heel de wereld en werkt ze voor de belangrijkste culinaire magazines. Maar vooral is ze bekend van haar huiskamerrestaurant La petite cuisine à Paris. Dit undergroundrestaurant met maar twee stoelen is het kleinste van Parijs. Ondanks deze bescheiden omvang ontving Rachwel juichende recensies van de internationale pers voor haar moderne interpretatie van Franse klassiekers.