Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

DVD Breakthrough

Fraser-Crossman, Eileen

Prijs: € 7,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9781929122332
ISBN : 1929122330
Artiest(en) : Fraser-Crossman, Eileen
Taal : English
Uitvoering : Audio visuele media
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Er is een nieuwe Engelstalige DVD met Nederlandse ondertiteling uitgekomen: Breakthrough Het gaat over het ontstaan van de kerk onder de Lisu in Zuid China aan het begin van de vorige eeuw.
Ongeveer 100 jaar geleden gaf een Engelse werktuigbouwkundige zijn veel belovende carrière op om als zendeling te gaan werken in afgelegen en moeilijk begaanbare streken in China. Na zes jaar werken waren er nauwelijks mensen die aangeraakt waren door het Goede Nieuws. De zendingsorganisatie – China Inland Mission – vroeg daarom of hij zich ergens anders wilde gaan inzetten. Wat zou James O. Fraser doen?

“Breakthrough” is een 30 minuten docudrama, waarin het verhaal wordt verteld hoe duizenden mensen van de Lisu stam in zuid China tot geloof in de Here Jezus kwamen. Gemeenten zijn gesticht. Dit waar gebeurde verhaal heeft veel mensen geïnspireerd.

Eerder is het in boekvorm verschenen onder de titel: “Als het regent in de bergen” (uitgave OMF Boeken) geschreven door een dochter van James O. Fraser, Eileen Crossman - Fraser, en zal het ook blijven doen of het nu thuis gezien of in jongeren-, studenten- en of gebedsgroepen gezien wordt.

De Breakthrough DVD kan in 9 talen afgespeeld worden (o.a. Engels, Mandarin, Cantonees, Duits, Lisu) en voor de volgende talen is er een ondertiteling: o.a. Engels, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees en Nederlands.

Velden met een * zijn verplicht