Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Oorlogs-Machines

Prijs: € 14,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9781474815000
Taal : English
Verschenen : Oktober 2015
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Sinds het begin van de beschaving heeft de mens ernaar gestreefd zijn grondgebied te beschermen, verdedigen of uit te breiden. Viningrijkheid op het gebied van bewapening is altijd essentieel geweest voor het succes van samenlevingen. Geurende duizenden jaren bleven oorlogen beperkt tot het land of de zee. Pas relatief kort vormt de lucht het toneel voor een andere, verwoestende vorm van oorlogvoering. Met de komst van vliegmachines werd ook het begrip luchtmacht geboren.

Dit boek analyseert meer dan zestig ongelooflijke oorlogsmachines uit de hele geschiedenis, onderverdeeld in hoofdstukken over land, zee en lucht. De boeiende opengewerkte 3D-illustraties, feitenkalenders en fascinerende oorlogsverhalen laten zien hoe het meest geavanceerd materieel effectief werd ingezet in tijden van oorlog.

Ontdek hoe de verbazingwekkend snelle technologische vooruitgang de ontwikkeling mogelijk maakte van de Hettitische strijdwagens tot tanks als de T-34, van de Romeinse galeien tot de Nimitzklasse vliegdekschepen en van de Fokker Dr. 1 tot de F-14 Tomcat.

Velden met een * zijn verplicht