Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

The Piano Dreamer

Mulder, Jan

Prijs: € 19,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 8718026999728
Artiest(en) : Mulder, Jan
Verschenen : September 2011
Uitvoering : Audio visuele media
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Pianist Jan Mulder nam een CD op met voortreffelijke nieuwe composities van zijn eigen hand, alsmede een zestal door hem gearrangeerde bestaande melodie├źn, die bijzonder goed in het gehoor liggen. Dit album evenaart zonder enige twijfel alle voorgaande producties van Jan Mulder.

'The Piano Dreamer' kan bijzonder genoemd worden, omdat Jan Mulder sinds zijn vertrek naar de US in 2007, geen nieuwe composities heeft opgenomen.

Zijn TV optredens in de US namen veel tijd in beslag, maar gelukkig kunnen de fans nu weer genieten van zijn sfeervolle composities op het album 'The Piano Dreamer'. Een ander opmerkelijk feit is, dat hij alles uit de kast heeft gehaald om een top product te produceren waarvan er zeker duizenden verkocht gaan worden: hij werkte met het 60 musici tellende London Symphony Orchestra en nam op in de grootste studio ter wereld, de Abbey Road Studios in London met recording engineer Geoff Foster, bekend van zijn samenwerking met de allergrootste artiesten van deze tijd. Op Youtube is een video te zien waarin Jan aan het werk is met het beroemde orkest in Londen. Het is een voorrecht om een kijkje achter te schermen te krijgen om zo een aantal geheimen van zijn succesformule te ontrafelen.

Dit album is van harte aanbevolen voor een ieder die heerlijk een avondje wil wegdromen met prachtige muziek van Jan Mulder.

Velden met een * zijn verplicht