Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

DVD The River Within

Film

Prijs: € 14,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 8714691018566
Auteur(s) : Film
Verschenen : Juli 2014
Conditie : Nieuw
Beschrijving

De waarheid zal aan de oppervlakte komen...

"Wat doe ik hier?" Het is een vraag die Jason (Josh Odor) achtervolgd sinds hij zijn vader dit hoorde uitspreken voor zijn dood enkele jaren geleden. Nu, net van de Law School, en met een aanstaande bar-examen om voor te bereiden , keer de zeer gemotiveerde en gesciplineerde Jason terug naar de kleine zuidelijke stad waar hij opgroeide, om de zomer te besteden aan zijn studie.

Hij sluit opnieuw vriendschap met zijn oude vriend Paul - een beginnend acteur die net terug is van zin avontuur uit Los Angeles, en Layla - een vroegere jeugdliefde van Jason. Layla zie door de plotselinge terugkeer van Jason haar verloving in een vrije val gestuurd worden. Het is de ontmoeting met David (Craig Morris) - Dominee bij een lokale kerk - die Jason's leven voor altijd verandert. David biedt Jason eemn deeltijd baan voor de zomer aan als jeugddirecteur, en hij gaat daar met tegenzin mee akkoord - op uitdrukkelijk verzoek van Layla en de behoefte aan wat extra geld.

Maar als hij de kinderen en hun persoonlijke problemen leert kennen, ontdekt hij geleidelijk een passie waarvan hij niet wist dat hij die bezat; en hij beseft spoedig dat zijn vader's levenslange vraag nu zijn eigen vraag is geworden.

Velden met een * zijn verplicht