Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

DVD This is my story

Hakkert, Remco

Prijs: € 14,90
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 8713542010117
Artiest(en) : Hakkert, Remco
Verschenen : Juni 2012
Uitvoering : Audio visuele media
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Getuigen en aanbidden. Die twee dingen kwamen vorig jaar voor Remco Hakkert op een bijzondere manier samen. Het resultaat was ook gelijk een CD met liederen die een bijzondere plek in Remco's hart en dat van tienduizenden luisteraars heeft gekregen: 'This Is My Story'! Nu verschijnt de schitterende aanvulling: 'This Is My Story' op DVD!
Op deze DVD zijn opnamen te zien die gemaakt werden voor het TV-programma Nederland Zingt van de Evangelische Omroep. De prachtige Barbarakerk in Culemborg is het décor bij de liederen die op deze DVD getuigen van Gods glorie en Zijn Aanwezigheid.

'This Is My Story' is sterk verbonden met de Bijbeltekst Openbaringen 12 vers 11 ('En zij hebben overwonnen door het bloed van het Lam en het woord van hun getuigenis').

Zoals Remco zelf zegt: "Ik hoop dat deze DVD je zal aansporen jouw verhaal, jouw getuigenis te delen over wat God doet in jouw leven van elke dag, hier en nu. Dit om te getuigen van Zijn goedheid en met jouw verhaal een ieder te bemoedigen die het nodig heeft. Al zoveel harten zijn geraakt door de CD 'This Is My Story'. Mijn gebed is dat door deze DVD jouw hart geraakt wordt en je God's aanwezigheid mag ervaren."

Tracklist:
Rain down on us
Sta op en prijs Hem
Juich voor de Heer
Groot is de Heer
Gebed voor mijn kinderen
Blessed assurance
Holy, holy, holy
U bent mijn hulp Heer
Send it on down
Stil
Agnus Dei
Heilige Geest van God
We give you thanks
To God be the glory
Regeer in mij
Gedragen door Uw Geest
Bonus track:
Remco vertelt

Velden met een * zijn verplicht