Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Burning Lights

Tomlin, Chris

Prijs: € 17,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 5099960707727
Artiest(en) : Tomlin, Chris
Verschenen : Augustus 2014
Uitvoering : Audio visuele media
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Chris Tomlin (4 mei 1972) is zonder twijfel één van de meest belangrijke en invloedrijke worshipleaders van dit moment. Hij heeft elf Cd's uitgebracht, scoorde negen nummer 1 radio single hits en won bijna 25 Grammy en Dove Awards.

Deze Texaan werd al verschillende jaren door de Gospel Music Association gekozen tot 'Male Vocalist Of The Year'. Zijn 4e album 'See The Morning' (2006) werd met een gouden schijf bekroond. Chris levert al jaren een grote bijdrage aan de populaire Passion albums en nam een nummer op voor de originele Narnia soundtrack. Bekende songs van hem, zoals 'Forever', 'How Great is our God' en 'This is our God', worden wereldwijd in kerken en gemeenten gezongen. In ons land trad hij op tijdens de EO-Jongerendag en gaf hij een spetterend optreden tijdens het X-Noizz Flevo festival 2007. Al zijn Cd's gelden als mijlpalen voor moderne worshipmuziek. Dat is zeker ook het geval voor zijn nieuwe studio album. 'Burning Lights' werd geproduceerd door de bekende songwriter Jason Ingram. De nummers 'God's Great Dance Floor', 'Shepherd Boy' en 'Awake My Soul' schreef Chris samen met Martin Smith (ex Delirious?).

Gastoptredens zijn er van bekende artiesten als: Kari Jobe, Christy Nockels, Phil Wickham en Lecrae. Deze prachtige nieuwe CD streeft ernaar om uiting te geven aan het verlangen om God te aanbidden.

"Aanbidding is ons antwoord op de Liefde van God", benadrukt Tomlin. Chris blijft liedjes schrijven, die mensen verbinden met het hart van Jezus en die hen leiden tot een grotere aanbidding van Hem.

Velden met een * zijn verplicht