Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ontmoeting in Jeruzalem -Luisterboek-

Prince, Derek

Prijs: € 17,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
Artikelnummer : 2221350545
Artiest(en) : Prince, Derek
Verschenen : Januari 2007
Uitvoering : Audio visuele media
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Het inspirerende verhaal van een jonge vrouw, die door God geroepen wordt naar een land vol onrust, ver weg van huis...

In het vooroorlogse Denemakren, de tijd dat een onderwijzer nog behoort tot de notabelen van het dorp, heeft Lydia Christensen alles wat haar hart begeert. Een succeslvolle carriere als onderwijzeres, aanzien en een zekere toekomst. Toch vind ze geen echte vervulling en vrede. In haar zoektocht komt ze uit bij Jezus, ontdekt de vervulling met de Heilige Geest en belandt uiteindelijk - door Gods roeping - op een boot naar Tel Aviv in wat in die tijd nog Palestina heet. Wat volgt is een meeslepend geloofsavontuur waarin een doodzieke Joodse baby, armoede, geweervuur, maar ook Gods leiding en bescherming een rol spelen.

Dit is het waargebeurde verhaal van Lydia Christensen (later Prince), die haar plaats als wachter op de muur van Jeruzalem innam, dag en nacht biddend voor de volvoering van Gods plan met zijn uitverkoren volk.

De combinatie van diepte en tegelijk eenvoud in zijn onderwijs, maakt Derek Prince wereldwijd tot een erkend en geliefd bijbelleraar.
Hij produceerde meer dan dertig boeken en bijna vijfhonderd audio- en videoboodschappen, die in meer dan vijftig talen zijn uitgegeven.

Velden met een * zijn verplicht