Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Love is on the move

Leeland

Prijs: € 15,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
Artikelnummer : 083061090524
Artiest(en) : Leeland
Verschenen : December 2011
Uitvoering : Audio visuele media
Conditie : Nieuw
Beschrijving

De afstand tussen aanbiddingsleiders op hun podium en de realiteit van het gebroken leven op straat lijkt soms zo ver van elkaar af te gaan. Hoe sla je een brug tussen de twee?

Leeland, de sensatie in christelijke muziek van de afgelopen drie jaar, geeft met haar nieuwe album 'Love Is On The Move' een indrukwekkend antwoord in tekst en muziek! Toen Leeland drie jaar geleden met de CD 'Sound Of Melodies' haar debuut maakte, was de groep onder leiding van de jonge, charismatische Leeland Mooring onmiddellijk een hit.

Indrukwekkende songs als Tears Of The Saints waren onder andere de oorzaak, maar bovenal de indrukwekkende visie en passie van de jonge musici. Zelfs topartiesten als Michael W. Smith rekenen zich tot de groeiende groep fans. Die kijken inmiddels al een tijdje reikhalzend uit naar Love Is On The Move.

En dat wachten blijkt het meer dan waard: dit album wordt al genoemd als absolute topper van 2009! 'Love Is On The Move' is ontstaan als antwoord op fysieke en geestelijke armoede en een Bijbelvers (1 Johannes 3 vers 18: We moeten echt van elkaar houden en het uit onze daden laten blijken) werd de leidraad. Het album draait om het feit dat aanbidding, sociale rechtvaardigheid en daadwerkelijke actie elkaar niet uitsluiten. Sterker nog, volgens Leeland Mooring kunnen ze niet buiten elkaar. Als je een geweldige ontmoeting hebt met God en je ervaart Zijn Liefde door aanbidding heen, dan brengt dat vrucht in je leven in de vorm van liefde, actie en rechtvaardigheid naar de wereld om je heen.

De songs op Love Is On The Move ontstonden vanuit dergelijke praktische situatie. Zo is de titeltrack geschreven na een ontmoeting tussen Leeland, zijn broer Jack en een zwerver. Een ander lied wat de focus van de CD laat horen, is 'Follow You', een duet met singer-songwriter Brandon Heath.

Velden met een * zijn verplicht